Elérhetőség

A MINIVERSUM a Krausz Palota földszintjén, a Budapest, VI. kerület, Andrássy út 12. szám alatt, az Operától egy sarokra, a Dobó utca kereszteződésénél található.

Ha jegyet szeretnél rendelni: itt megteheted.

Ha gyalogosan jössz:

Az Operától 1 percre, a Deák Ferenc tértől 5 percre vagyunk. Utcai bejárattal rendelkezünk, ha az Andrássy út Opera felőli oldalán jössz, képtelenség nem észrevenni bennünket.

Ha tömegközlekedéssel jössz:

* az M1 Kisföldalatti, azaz sárga metró Opera megállójánál szállj le, innen 1 percre vagyunk,
* az M2 piros metró Deák Ferenc téri megállójánál szállj le, innen 5 percre vagyunk,
* az M3 kék metró Arany János utcai megállójánál szállj le, innen 3-4 percre vagyunk,
* a 105-ös autóbusz elhalad a Miniversum előtt az Andrássy úton, az Operánál szállj le,
* jöhetsz még 72-es vagy 73-as trolival az Arany János utcához,
* 9-es busszal a Szent István Bazilikához,
* 70-es vagy 78-as trolival az Andrássy úti megállóhoz,
* vagy 47-es, 49-es villamossal, esetleg 16-os busszal a Deák térre.

Ha autóval jössz:

Az utcán hétköznap nem egyszerű a parkolás, bár az Andrássy úttal párhuzamos Révay utcában van esély rá. Hétvégén valamivel jobb a helyzet. Az utcán parkolás helyett azt ajánljuk, hogy keresd fel a Székely Parkolóházat a VI. ker. Székely Mihály u. 3. szám alatt, ahol a MINIVERSUM vendégei 25%-os kedvezménnyel, napközben óránként 330 Ft-os díjért parkolhatnak. Figyelj, hogy a Székely Mihály utca a Paulay Ede utca felől egyirányú. Ha ezt a lehetőséget választod, innen kb. 5 percet kell gyalogolnod. A MINIVERSUM pénztáránál jelezned kell, hogy a parkolási kedvezményt szeretnéd igénybe venni!

És van még egy lehetőség autósoknak: a Felvonulási téren, a Hősök tere mellett könnyebben találhatsz ingyenes parkolóhelyet. Innen az M1 Kisföldalatti 10 perc alatt az Operához röpít. Ha szép az idő, az Andrássy úton kényelmesen végigsétálva kb. 30-40 perc alatt érhetsz el hozzánk. Legalább megnézed a Hősök terét meg az Andrássy utat testközelből, amit aztán majd a MINIVERSUMBAN is megmutatunk kicsiben!

Kapcsolatfelvétel:

Ha szeretnél velünk kapcsolatba lépni, ezt vagy személyesen teheted meg, vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre küldheted el kérdésed, véleményed vagy visszajelzésed. Megkeresésedre általában 1-2 órán belül (legeslegrosszabb esetben másnap) válaszolunk.

Legolvasottabb hírek

Top of Page