Gyilkosság az Orient expresszen

Vérfagyasztó kiáltás rázza fel legmélyebb álmukból az Alpok vonulatai közt zakatoló gőzmozdony utasait. Gyilkosság történt! Az áldozat a megrögzött kártyajátékos hírében álló fiatal magyar gróf, Alsó-Nemessy Edmund, aki nemrég elhunyt nagynénje temetéséről tartott haza eisenachi otthonába. A szenzációhajhász sajtó egy óra múlva itt van, a rendőrség pedig tanácstalan... Segítségre van szükségük! De ki lesz az az eltökélt nyomozó csapat, aki a rejtélyt ilyen szűkös idő alatt meg tudja oldani?

Baráti társaságokat és kisebb közösségeket vár a MINIVERSUM új interaktív, nyomozós csapatjátéka, amelynek keretében egy többszereplős dráma bontakozik ki a játékosok szemei előtt! A csapat tagjainak közösen, a MINIVERSUM terepasztalainak és környezetének felhasználásával, 75 perc alatt kell megoldaniuk a rejtélyt, azaz megtalálni a végrendeletben szereplő kincset és a gaztett elkövetőjét.

A játékot 4-8 fő részére ajánljuk, gyerekek részvételét csak 14 éves kor felett javasoljuk.

Hallgassátok meg a Kossuth Rádió riportját a Gyilkosság az Orient expresszen játékról (és az éjszakai kivilágításról) a Trend-idők 2014. december 10-i műsorában:

A csapatjáték tervezett időpontja a hétvégi hosszított nyitva tartás ideje, azaz pénteken és szombaton 18.30 és 19.45 óra. Ezekben az időpontokban alacsonyabb jelentkezőszám esetén a közösen játszó csoportokat megszervezzük. Igény esetén a játékot más időpontban is megtartjuk, de ebben az esetben számítsatok arra, hogy a pillanatnyi látogatószámtól függően kényelmetlenebb és nehezebb lehet a feladat megoldása.

A részvétel díja 2.900 Ft / fő, ami magában foglalja a MINIVERSUM felnőtt belépőjét is. Érdemes a játék időpontjánál korábban érkezni, hogy még zavartalanul lehessen gyönyörködni a terepasztalokban is!

Érdeklődni és időpontot foglalni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet.

A feladatot a MINIVERSUM saját csapata is tesztelte, az alábbi fotók itt készültek. A kellékekről, jelekről és részletekről nem árulhatunk el többet, mert az veszélyeztetné a detektívmunka hatékonyságát! :)


Top of Page