Télbúcsúztató és tavaszköszöntő hétvége a MINIVERSUM-ban

  •  Írta: MINIVERSUM Team

2017. március 18-19-i hétvégén - A tavasz beköszöntével a MINIVERSUM is búcsúzik a téltől. Számos izgalmas újdonsággal készülünk a tavaszra, és itt az idő, hogy elbúcsúzzunk az éjszakai kivilágítástól is. Tényleg, láttátok már az új lakásvonatot? Gondolkodtatok már azon, hogy milyen látvány tárulhat minivilágunk masinisztái elé a mozdonyokból?

Bővebben...

Mesehétvége a MINIVERSUM-ban

  •  Írta: MINIVERSUM Team

2017. március 4-5. - A vonatok és a vasút legkisebb rajongóit várjuk a Mesehétvégén a MINIVERSUM-ban! Ezen a hétvégén játszóházunkban minden a kedvenc mesefiguráitokról szól majd. Kézműves foglalkozásainkon elkészíthetitek majd Thomast a gőzmozdonyt, a kisvakondot és sok más kedves mesefigurát is. Ráadásul, aki elhozza magával a kedvencét, az megpörgetheti a szerencsekerekünket, és egy meglepetéssel térhet haza!

Bővebben...

Farsang a MINIVERSUM-ban

  •  Írta: MINIVERSUM Team

2017. február 18-19-i hétvégén - A MINIVERSUM – Európa egyik legnagyobb terepasztala – Farsangi Mulatsággal várja a gyerekeket a február 18-19-i hétvégén. Ráadásul azok a gyerekek, akik jelmezben, vagy álarcban érkeznek, megpörgethetik a szerencsekerekünket!

Bővebben...

MaxiLove a MINIVERSUM-ban - Felejthetetlen Valentin-napi programok szerelmeseknek

  •  Írta: MINIVERSUM Team

2017. február 11-14. - A MINIVERSUM terepasztalát benépesítő emberkék aprók bár, de szerelmük annál hatalmasabb! Randizzatok nálunk Valentin nap alkalmából, vegyetek részt MaxiLove játékunkban, ahol a terepasztalunkon található, híres szerelmes jeleneteket kell megtalálnotok!

Bővebben...

Farsangi készülődés a MINIVERSUM-ban

  •  Írta: MINIVERSUM Team

2017. január 21-22 és 28-29 hétvégéken - A MINIVERSUM óriási terepasztala januárban is remek családi programokkal várja a kicsiket és a nagyokat! Nálunk az egész család kellemesen eltölthet egy egész délelőttöt vagy délutánt.

Bővebben...
Feliratkozás az RSS csatornára

Legolvasottabb hírek

Top of Page