Éjszakai üzem és gőzmozdony show a MINIVERSUMBAN

Az óriás terepasztal-kiállítás újabb fejlesztéseként látványos programelemekkel indul a téli időszámítás. Az új látványosságokat a megnyitás óta a legkomolyabb előkészítő munka előzte meg.

Éjszaka a MINIVERSUMBAN” címmel egészen új arcát fogja megmutatni a minivilág mostantól. A téli időszámítás alatt minden nap 17.00 és 18.30 között lekapcsoljuk a belső világítást, hogy a terepasztalok valósághű fényei kapjanak főszerepet. Az éjszakai világot bemutató élményről több mint 10.000 apró fényforrás – az épületek belső világítása, a köztéri lámpák valamint a járművek fénye – gondoskodik egyszerre. A varázslatos éjjeli kirándulás a MINIVERSUM teljes területét magában foglalja, azaz Budapestről indul, bebarangoljuk Nyugat-Magyarország emblematikus városait és nevezetességeit, majd Ausztriába és Németországba is ellátogatunk.

 

Különösen izgalmas program mostantól a Németországot bemutató blokk új attrakciója, a naponta többször jelentkező gőzmozdony show: az uelzeni vontatási telepen öt gőzmozdony füstölve és hangoskodva idézi fel a régmúlt korok vasúti világát.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vissza a tetejére

Legolvasottabb hírek

Top of Page