Ha szerda, akkor nagyszülők és unokák napja a MINIVERSUM-ban!

  •  Írta:  MINIVERSUM Team

Egy jó közös program megszínesíti a szürke hétköznapokat!

Gyertek el nagypapival vagy nagymamival a MINIVERSUM-ba, és fedezzétek fel együtt Európa egyik legnagyobb terepasztalát!

Januárban minden szerdán különleges kedvezménnyel várjuk a nagypapákat, nagymamákat, és a velük érkező unokákat: egész nap kedvezményesen látogathatják meg kiállításunkat, és utána vendégeink egy finom kakaóra vagy kávéra!


Belépő egy nagyszülőnek és egy unokának: 3400Ft*, amely tartalmazza a kiállítás megtekintését, a játszóházat és mindketten vendégeink egy pohár kakaóra vagy kávéra.

A kedvezményes belépéshez a jelszó: „nagypapi és nagymami”.


Töltsenek el egy kellemes délelőttöt vagy délutánt minivilágunkban, ahol a vasútmodellek 1,3 km hosszú pályán, 14 település 600 háza, valamint 1200 személyautó és 5000 miniatűr figura között siklanak a síneken. Interaktív kiállításunkon az Önök gombnyomására elevenedik meg a táj, lendülnek mozgásba az események.

*Az ajánlat akkor is érvényes, ha a nagyszülők nem nyugdíjasok még. Ha több unokával érkezik egy nagyszülő, vagy több nagyszülővel érkezik a gyermek, akkor 1700Ft áron gyermekjegyet, vagy nyugdíjas jegyet kell váltani az ő számukra. A kiállítás megtekintése után ők ugyanúgy vendégeink egy pohár kakaóra, vagy kávéra.

 

Vissza a tetejére

Legolvasottabb hírek

Top of Page