MaxiLove a MINIVERSUM-ban - Felejthetetlen Valentin-napi programok szerelmeseknek

  •  Írta:  MINIVERSUM Team

2017. február 11-14.

Gyertek párban, mondjátok, hogy "szerelmesek vagytok", és máris részt vehettek MaxiLove játékunkban! Egy feladatmegoldós térképet fogtok kapni, és ha sikerrel veszitek a kincskereső-filmfelismerő kaland akadályait, a végén vendégeink vagytok egy-egy szerelmi bájkakaóra a kávézónkban! Ha diákok vagytok, akkor diákigazolványotok felmutatásával kedvezményesen vehettek részt a programon!


Részvételi díj diákoknak (14-25 év között): 3400Ft/2 fő

Részvételi díj 25 év felett: 5800Ft/2 fő

A részvételi díj 2 főre tartalmazza a kiállítás megtekintését, a MaxiLove játékot és a szerelmi bájkakaót!


Töltsetek nálunk egy szerelmes délelőttöt vagy délutánt, legyen ez a Valentin nap egy felejthetetlen élmény mindkettőtöknek!


Ha délután érkeztek, akkor ne feledjétek, hogy 17:00, 17:30, 18:00 és 18:30 órai kezdetekkel, tíz percig éjszakai kivilágítás fényeiben pompázik a terepasztal. Ne hagyjátok ki ezt a varázslatos élményt!

Vár a MINIVERSUM! Fedezzétek fel Európa egyik legnagyobb terepasztalát, ahol a vasútmodellek 1,3 km hosszú pályán, 14 település 600 épülete, valamint 1200 személyautó és 5000 miniatűr figura között siklanak a síneken. Interaktív kiállításunkon a ti gombnyomásotokra elevenedik meg a táj, lendülnek mozgásba az események.

 

Vissza a tetejére

Legolvasottabb hírek

Top of Page