Miniversum: a legjobb közös program a gyerekeddel. Vagy egyedül

 •  Írta: varosban.blog.hu

Hónapok óta minden alkalommal, amikor elsétálok az Andrássyn a Miniversum előtt, lefotózom a bejáratot: a hét elején a fényképeket átnézve állítom össze a programomat, a tesztelendők listáját. De hiába készült a hétköznaponként egyébként sokszor üres Miniversumról sok fotó, csak múlt hétvégén néztük meg Annával, a hároméves lányommal, és akkor szembesültünk azzal is, hogy rajtunk kívül valószínűleg már mindenki volt itt: akkora tömeg van szombaton, hogy nehéz beférni, top látványosság a Miniversum, aminek nem kell a plusz promó, most mégis kap egyet.

Cikk megtekintése...

Megnéztük Budapest legmenőbb látványosságát az Andrássy úton

 •  Írta: cink.hu

Ha valaki egy hete azt mondja, hogy Budapest egyik legkirályabb látványossága egy terepasztal, valószínűleg kinevetem. Mert a modellezésnél-makettezésnél unalmasabb, pöcsörészősebb, kockább hobbi talán nincs is a világon. Persze simán kiderült, hogy óriásit tévedtem.

Cikk megtekintése...

Egy budapesti látványosság, ami mindenkit elvarázsol

 •  Írta: TV2 Mokka

Csak egy gombot kell megnyomni és száz vasúti szerelvény indul el egy háromszáz négyzetméteres terepasztalon, vagyis életre kel a Miniversum, Budapest egyik legújabb látványossága. Majdnem egy évig tartott megépíteni azt az interaktív elemekből álló minivilágot, amiben három ország tizennégy települését nézhetik meg szórakoztató formában az érdeklődők. A részletekről Kocsis Attila, a Miniversum ötletgazdája és vezetője beszélt a Mokkában.

Cikk megtekintése...

A Miniversum első hónapja - Túl a tízezren

 •  Írta: Indóház

Az izzadságos építkezés és a határidőben való lelkesítő megnyitás után az első egy hónap üzemeltetési tapasztalatairól kérdeztük az Andrássy úti terepasztalkomplexum munkatársait.

Cikk megtekintése...

Megnyitott a Miniversum

 •  Írta: Indóház

Huszonkét hónappal az idea megszületése után május 16-án megnyitott régiónk egyik legnagyobb, kategóriatársai között biztosan a legigényesebb vasúti terepasztala.

Cikk megtekintése...

A Miniversumban újra gyereknek érezheted magad

 •  Írta: Magyar Nemzet Online

A Miniversum egy olyan sziget, amely gyereket és felnőttet egyaránt elvarázsol, nosztalgiát ébreszt, és néhány órára kikapcsol minket a nagyváros pörgő, zajos világából. Nem szabad kihagyni!

Cikk megtekintése...

Miniversum Budapesten - Igazi városmakettek

 •  Írta: hirado.hu

Sopron belvárosának makettje Budapesten, a Minisversumban 2014. május 19-én. Az Andrássy úti Krausz-palota földszintjén és átriumos udvarán 300 négyzetméteres kiállítási terepasztalon Magyarország, Ausztria és Németország egyes nevezetességeit mutatják be.

Cikk megtekintése...

Teszteltük a Miniversumot, a célcsoportnak bejött!

 •  Írta: Origo

Megnyílt a Miniversum, ez pedig itt Juha Pál újságíró vendégposztja, aki gyerekeivel tesztelte 80 percen át az attrakciót. Budapesten olyan kiállítás nyílt, amelyről korábban még csak nem is hallottam, és utólag kijelenthetem, a jövőben látványos vonzerő lehet a Budapestre érkező külföldiek vagy a hétvégi elfoglaltságot kereső gyerekes családok számára.

Cikk megtekintése...

Mini-Európa épült egy Andrássy úti terepasztalon - Miniversum

 •  Írta: WeLoveBudapest

A legújabb látványosság Budapesten egy gigantikus 300 négyzetméteres terepasztal, melyen Magyarország, Ausztria és Németország tájai elevenednek meg 1:87-es kicsinyítésben. Az Andrássy úti Miniversum minden részletre kiterjed: miközben zakatolnak a vonatok nyugat felé, az utakon rendőrök cikáznak, teherautók gurulnak, a házak között pedig apró emberkék élik mindennapi életüket. A kiállítás, több gyerekkel, akár egy egész napos program is lehet.

Cikk megtekintése...

Miniversum: 3 ország, 14 település egy 300 nm-es minivilágban

 •  Írta: bulistar.hu

Megnyitja kapuit a gyermekes-családos közönség és a turisták előtt Budapest új élményparkja, a MINIVERSUM. A hivatalos megnyitón D. Tóth Kriszta házigazda és a projekt ötletgazdája, Kocsis Attila együtt indították el a 300 nm-es minivilág működését.

Cikk megtekintése...

Íme Magyarország legnagyobb terepasztala

 •  Írta: blikk.hu

Budapest — Elkészült Magyarország legnagyobb terepasztala, és olyan élethűre sikeredett, hogy nem lepődnénk meg, ha egyik-másik fővárosi, győri vagy soproni lakos magára ismerne a jellegzetes épületek melletti utcákat benépesítő ötezer figura egyikében. Az ötletgazda Kocsis Attilának kilenc havi megfeszített munka után gyermekkori vágya vált ezzel valóra.

Cikk megtekintése...

Miniversum: új látványosság a fővárosban

 •  Írta: metropol.hu

Az Andrássy út 12. szám alatt, a Krausz-palotában található Miniversum egy hatalmas, aprólékosan kidolgozott terepasztal.

Cikk megtekintése...

Miniversum – Gyerekbarát Európa a terepasztalon

 •  Írta: Nők Lapja café

Sikítozó gyerekek, gombokat nyomkodó, a vonatokat négy termen át irányító izgatott felnőttek – a Miniversum megnyitóján jártunk.

Cikk megtekintése...

Miniváros épült az Andrássy úton

 •  Írta: Hír24


Ma mutatták be az ország legnagyobb terepasztalát. Háromszáz négyzetméteren ötezer miniatűr figura, ezer személyautó és közel száz vasúti szerelvény várja a családokat.

Cikk megtekintése...

Május 16-ától látogatható a Miniversum!

 •  Írta: iho.hu

A hivatalos megnyitóünnepségen D. Tóth Kriszta és a projekt ötletgazdája, Kocsis Attila együtt indították el a háromszáz négyzetméteres minivilág működését.

Cikk megtekintése...

Budapesten a világ egyik legnagyobb vasútmodell terepasztala

 •  Írta: inforadio.hu

Bemutatták Budapesten csütörtökön a világ egyik legnagyobb vasútmodell terepasztalát, amelyen 14 várost - köztük hat magyart - és 1,2 kilométernyi vágányhálózatot építettek fel.

Cikk megtekintése...

Asztalok asztala

 •  Írta: Népszabadság Online

D. Tóth Kriszta, ezúttal mint moderátor, tegnap délelőtt megnyomott egy majdnem pont olyan gombot, amilyet a sajnálatosan megboldogult Mindent vagy semmit c. vetélkedő játékosai szoktak volt nyomkodni, s ezzel felavatta Budapest legújabb zárthelyi látványosságát: az ország második legnagyobb, egyúttal alighanem legpazarabb terepasztalát.

Cikk megtekintése...

D. Tóth Kriszta odavan a Miniversumért

 •  Írta: Story Online

Különleges helyen járt az egykori műsorvezető. "Hú, nagyon szuper helyen vagyok" - lelkendezett D. Tóth Kriszta, aki egy nappal a nyitás előtt ellátogathatott a Miniversumba. Holnap ugyanis megnyitja kapuit a gyermekes-családos közönség és a turisták előtt Budapest új élményparkja, a MINIVERSUM.

Cikk megtekintése...

Megnyílt a Miniversum

 •  Írta: Vonatmagazin

Na jó, a cikkem írásának pillanatában még nem, de holnaptól már bárki által látogathatóan igen. crash-sel kaptunk meghívót az építőktől a mai sajtótájékoztatóra, amelyen sajnos csak én tudtam résztvenni, bár nekem se sok idő jutott, elvégre munkanap van és mi nem az újságírásból élünk. Úgyhogy élve a lehetőséggel elmentem megnézni a Miniversumot, crash pedig hamarosan pótolja a mulasztását.

Cikk megtekintése...
Top of Page