Fedezd fel, éld át, irányítsd!

,,Az egyszer volt, holt nem volt kezdés talán nem megfelelő,
Hiszen sajnos a történetünk sem mesébe illő.
Hallottatok-e már a csúf, gonosz Dr. Taurusról?
A neve már ismerős lehet a címlapokról.

Kapzsisága általános, de tettei túlmennek rajta,
Célja elérésé érdekében, még az emberáldozatoktól sem riad vissza.
Áldozatait az Orient Expressz járatról szedi,
S már nem kérdés, hogy Nektek kell őt megállítani..."

Baráti társaságokat és kisebb közösségeket vár a MINIVERSUM megújult nyomozós csapatjátéka, amelynek keretében a csapat tagjainak közösen, a MINIVERSUM terepasztalainak segítségével, 60 perc alatt kell megoldaniuk a rejtélyt: azaz megtalálni a soron következő kiszemelt áldozatot, ezzel megmentve életét az igazságtalan haláltól.


Nektek vajon sikerül megtalálnotok az elejtett nyomokat és rájönni ki lesz a következő áldozat? Gyertek, és tegyétek próbára magatokat!

A játékot 3-8 fő részére ajánljuk, a részvételt 16 éves kor felett javasoljuk.


A csapatjátéknak nincsen kötött időpontja, viszont arra kérünk, hogy előzetesen egyeztessetek arról, hogy mikor jönnétek az ügyintéző kollégákkal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, hogy már felkészülve várhassunk Benneteket! A játék időtartama kb. 1 óra, de a nyomozás könnyebbsége végett, már ezelőtt 30-40 perccel érdemes megérkeznetek, hogy még zavartalanul legyen időtök körbejárni és felfedezni minivilágunkat.


A részvétel díja 4.100 Ft / fő, amely magába foglalja a MINIVERSUM felnőtt belépőjét is.

Kérdés/kérés esetén bátran forduljatok a MINIVERSUM csapatához az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet.


A feladatot a MINIVERSUM csapata is tesztelte, az alábbi fotók itt készültek. De semmi többet nem árulhatunk el, mert az veszélyeztetné a detektívmunka hatékonyságát!

Orient01
Orient02
Orient03

Elérhetőség

1061 Budapest, Andrássy út 12.


Ha szeretnél velünk kapcsolatba lépni, ezt vagy személyesen teheted meg, vagy a fenti email címre küldheted el kérdésed, véleményed vagy visszajelzésed.

Nyitvatartás

Hétfő:

10:00 - 18:00

Kedd:

10:00 - 18:00

Szerda:

10:00 - 18:00

Csütörtök:

10:00 - 18:00

Péntek:

10:00 - 18:00

Szombat:

10:00 - 18:00

Vasárnap:

10:00 - 18:00