Fedezd fel, éld át, irányítsd!

A felnőtt világ mindennapi jelenetei egy igazi mesebirodalomban!

Izgalmas kirándulásra hívjuk az óvodás csoportokat a Miniversum csodálatos világába! Három országon át vándorolunk, és együtt fedezzük fel a városkák, falvak lakóinak mozgalmas életét. Megfigyeljük, mivel foglalkoznak az apró emberkék, hogyan közlekednek a vonatok, kisautók és más járművek. Kincsvadászattal, játékos feladatok segítségével kicsit rácsodálkozunk a minket körülvevő nagyvilágra madártávlatból.

A kicsik világához, életkori sajátosságaihoz igazítottuk a tematikát: nem egy adott témában zúdítjuk rájuk az ismeretek özönét, ehelyett egy megfigyelős-rácsodálkozós kalandozásra invitáljuk őket a mindennapi felnőtt élet legkülönbözőbb területeiről.

Mit kell tudni az óvodás foglalkozásról?

* A programra óvodás csoportokat, igény esetén első osztályos tanulókat várunk nagy szeretettel!
* A foglalkozásokat hétköznap tartjuk, hosszuk kb. 40 perc.
* A belépőjegy 15 gyerkőctől 1.900 Ft / fő, legfeljebb két kísérő belépése pedig díjtalan.
* A programot követően a csoport addig marad a MINIVERSUMBAN, ameddig szeretne, a kalandozást a játszóházban is lehet folytatni.
* Időpontfoglalásért és egyéb részletekért kérjük, írj az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre!


Elérhetőség

1061 Budapest, Andrássy út 12.


Ha szeretnél velünk kapcsolatba lépni, ezt vagy személyesen teheted meg, vagy a fenti email címre küldheted el kérdésed, véleményed vagy visszajelzésed.

Nyitvatartás

Hétfő:

10:00 - 18:00

Kedd:

10:00 - 18:00

Szerda:

10:00 - 18:00

Csütörtök:

10:00 - 18:00

Péntek:

10:00 - 18:00

Szombat:

10:00 - 18:00

Vasárnap:

10:00 - 18:00