Fedezd fel, éld át, irányítsd!

KIÁLLÍTÁS ÉS JÁTSZÓHÁZ EGYBEN

Uncsi az ugrálóvár meg a pöttyös labda?
Nálunk valami egészen mást találsz!

A MINIVERSUM egy óriási terepasztal-kiállítás,
aminek a működését ti is irányíthatjátok, és ahol az élményt
az ingyenes játszóház teszi teljessé!


Miniversum terepasztal

A MINIVERSUM hatalmas, részletgazdag terepasztala Budapest egyik legújabb családi programja, látványossága.

300 nm-en gyönyörűen kidolgozott, folyamatos mozgásban lévő terepasztalt nézhettek meg, amin Magyarország, Ausztria és Németország tájai, egyes nevezetességei kb. százszoros kicsinyítésben elevenednek meg.

Interaktív képernyőkön mutatjuk be a látnivalók eredeti fotóit, így össze tudjátok hasonlítani, mit valósítottunk meg kicsiben. Sok helyen irányító panelek segítségével be tudtok avatkozni az asztalon zajló forgalomba, eseményeket, mozgásokat, hang- és fényhatásokat tudtok életre kelteni.


Miniversum játszóház

A kicsik kedvence a MINIVERSUM játszóház, ahol a vonatokat ki is próbálhatjátok, játszhattok a terepasztalokkal (a belépőjegy tartalmazza a játszóházi játékot).

Vonat, terepasztal, modellezés, azaz az alkotás öröme minden mennyiségben apróknak, kicsiknek és nagyoknak! A játszóházban kreatív játékokkal várjuk a modellezés világának ifjú generációját. Öt asztal, öt különböző korosztály számára: a legkisebbeket a Brio, a nagyobbakat a Märklin, az ifjú titánokat a Roco termékei, a tapasztaltabb versenyzőket pedig egy valódi terepasztal és a kézműves modellező asztal izgalmai várják.

Hétvégi napokon (szombaton és vasárnap) rendszeres játszóházi foglalkozásokkal is jelentkezünk!

11:00 - 12:15

kreatiVERSUM – rajzolós, színezős, kivágós és ragasztós foglalkozások

13:00 - 14:00

Figyelmes voltál és minden részletet megtaláltál? Bizonyítsd be! Kvízjáték kicsiknek és nagyoknak!

14:00 - 15:00

Legyél Tablet-forgalmista! Ha szeretsz telefont nyomkodni, mi megmutatjuk, hogy tudsz egy tablettel váltókat állítani és vonatokat irányítani!

15:00 - 16:30

Építs magadnak Miniversumot! – Készíts el az első kis terepasztalod!

* A foglalkozásokon a részvétel ingyenes, kivéve a 15.00h-kor induló „Építs magadnak Miniversumot!” foglalkozás abban az esetben, ha a makettház építésben is részt kívánsz venni. Ennek ára 1500 Ft a belépő árán felül. A programok kezdési időpontjának változtatási jogát fenntartjuk. Eseményeink alkalmával a játszóházi programok, illetve azok kezdési időpontjai módosulhatnak. Aktuális eseményeinkről a nyitólapon található friss információ.

A programokon – vagy éppen a programokon kívüli vonatozás során – munkatársaink tanácsait követve a gyerekek szülői felügyelet mellett sajátíthatják el a modellezés első lépéseit, a nagyobbak pedig belemerülhetnek a terepasztalok varázslatos világába.

A játszóház belépő díját a Miniversum belépője tartalmazza. Fokozott érdeklődés esetén azonban előfordulhat, hogy a játszóházban töltött idő hosszát korlátozzuk. A játszóház nem gyermekmegőrző, azt a gyermekek csak szülői felügyelettel látogathatják!


Látogassátok meg a 300 nm-es, gyönyörűen kidolgozott terepasztalt,
és gazdagodjatok a Miniversumos játszóházi élményekkel!


Jatszohaz 01
Jatszohaz 02
Jatszohaz 03
Jatszohaz 04
Jatszohaz 05
Jatszohaz 06

Elérhetőség

1061 Budapest, Andrássy út 12.


Ha szeretnél velünk kapcsolatba lépni, ezt vagy személyesen teheted meg, vagy a fenti email címre küldheted el kérdésed, véleményed vagy visszajelzésed.

Nyitvatartás

Hétfő:

10:00 - 18:00

Kedd:

10:00 - 18:00

Szerda:

10:00 - 18:00

Csütörtök:

10:00 - 18:00

Péntek:

10:00 - 18:00

Szombat:

10:00 - 18:00

Vasárnap:

10:00 - 18:00