Fedezd fel, éld át, irányítsd!

A MINIVERSUM világa lehet egy pár órára akár a tiéd, és csakis a tiéd! Béreld ki a MINIVERSUMOT az alábbi rendezvényekre, és egyedi, semmi eddigihez sem hasonlítható helyszíne leszünk:

Csapatépítő tréningeknek,

mert minivilágunk végtelen lehetőséget rejt az akár idegeneket is pillanatok alatt összekovácsoló játékokra: csoportos kincsvadászatra, bonyolult rejtélyek közös megoldására vagy vonatsín-építő kihívásokra; mert a hotel sterilségének tökéletes életszagú ellentéte vagyunk; és mert nálunk pontosan azt az énedet mutathatod meg a többieknek, amire a legjobb csapatépítőknél szükséged van: pár órára újra gyerek lehetsz! Tréningeket 30 főig vállalunk.

Zártkörű ügyfélpartiknak,

informális céges összejöveteleknek, mert 300 nm-es terepasztalunk már magában biztosítja vendégeidnek az élményt, a programot; mert a város közepén találsz minket az Andrássy út egyik csodaszép palotájában; mert játszani mindenki szeret és így biztos a siker; és mert különlegesnek mondhatjuk magunkat abban, hogy nálunk a játékban kultúra lakik. Fogadásokat az étkezés típusától függően 100 főig vállalunk. Amennyiben ellátásra nincs szükség, akár 200-an is elfértek nálunk.

Szülinapi zsúroknak és kisebb gyerekrendezvényeknek,

mert nálunk minden gyerkőcnek csillog a szeme; mert a minivilág, a mozgó vonatok és az interaktív lehetőségek akár sok órára is szenvedélyesen lekötik a piciket; mert a játszóházunk igazi gyerekparadicsom; mert ide semmi más program szervezésére nincs szükség – csak rátok! Szülinapi zsúrokat 15 főig vállalunk. Ha olyan gyerekrendezvénnyel jöttök, ami nem igényli, hogy egy asztalhoz egyszerre sokan leüljenek, akkor ennél sokkal többen is elférünk.

Családi rendezvényeknek,

mert nálunk kicsi és nagy egyaránt nagyon szeret bóklászni; mert itt minden korosztály megtalálja azt, ami leginkább az ő érdeklődését szolgálja; mert amíg a játszóházban órákig boldogan játszanak a kicsik, a nagyok egy jó kávé és sütemény mellett válthatják meg a világot. Mert egyszerűen itt tényleg mindenkinek jó. Az étkezés típusától függően 30-50 fős családi rendezvényekre alkalmas a MINIVERSUM.


Még néhány fontos részlet, ami segíthet a szervezésben:

* a MINIVERSUM akadálymentesített és rendelkezik mozgássérült mosdóval,
* megegyezés szerint behozható külső catering szolgáltató,
* zegzugos elrendezésünkből adódóan körasztalos, ültetett fogadás nem lehetséges,
* a MINIVERSUM zárt tér, nincs kertkapcsolata,
* a terepasztalnak helyet adó kiállítótérbe étel és ital nem vihető be, rendezvények esetén sem!

Egyeztetés végett vagy kérdés esetén írj egy emailt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

Elérhetőség

1061 Budapest, Andrássy út 12.


Ha szeretnél velünk kapcsolatba lépni, ezt vagy személyesen teheted meg, vagy a fenti email címre küldheted el kérdésed, véleményed vagy visszajelzésed.

Nyitvatartás

Hétfő:

10:00 - 18:00

Kedd:

10:00 - 18:00

Szerda:

10:00 - 18:00

Csütörtök:

10:00 - 18:00

Péntek:

10:00 - 18:00

Szombat:

10:00 - 18:00

Vasárnap:

10:00 - 18:00